Kamer huren: Kruizemuntstraat in Apeldoorn

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Apeldoorn. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Check deze coole kamer in de Kruizemuntstraat!

Chill Kamertje in De Mheen

Jongens, meiden, effe opletten: wij hebben hier een te gek kamertje in Apeldoorn, alleen voor studenten en werkende types tussen de 18 en 40 jaar. Move-in ready vanaf 1 april 2024. Gelegen in een rustige buurt, lekker dichtbij het winkelcentrum en het Mheenpark. Met je fiets ben je binnen 10 minuutjes in het centrum, bij het station, ROC Aventus en Wittenborg University.

Wat staat er voor je klaar?

De kamer is al gestoffeerd, en als je wil kunnen we ook een bed en kast regelen. Verder heb je toegang tot een koelkast, gasoven, magnetron, stofzuiger en wasmachine. Natuurlijk krijg je ook razendsnel glasvezelinternet en een tv-aansluiting. De keuken deel je met anderen, en het pand heeft maar liefst 2 badkamers en 3 toiletten. Hygiëne staat hoog in het vaandel, dus we laten de boel wekelijks schoonmaken. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je zelf ook een handje meehelpt om alles netjes te houden!

Details

- Kamergrootte: 15m2
- Huurprijs kamer: €420
- Servicekosten g/w/l/i/t: €70
- Totaal huurprijs: €490 + €10 schoonmaakbijdrage
- Minimale huurtermijn: 6 maanden
- Borg: 1 maand huur

Wie zoeken wij?

Wij zoeken studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een tof plekje in Apeldoorn. Laat ons weten wie je bent, wat je dagelijks doet en hoe lang je van plan bent hier te blijven.

Dus, ben jij op zoek naar een eigen stekkie in Apeldoorn? Dan zit je hier goed! Kom snel een kijkje nemen voordat het te laat is. Laat van je horen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Apeldoorn
Wijk/buurt: De Mheen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart